Eurom

Eurom voor een unieke uitbreiding van uw tuin!

De tuin is het verlengstuk van je huis, helemaal gedurende de zomermaanden. De producten van Eurom maken het mogelijk om na zonsondergang nog heerlijk van uw tuin te kunnen genieten. Eurom heeft een ruim assortiment terrasverwarmers in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Daarnaast hebben ze nog een aantal verrassende producten gecombineerd! 

Verassende producten

Eurom heeft diverse producten ontwikkelt die naast het verwarmen van uw terras of veranda nog een 2e functie hebben. Met bijvoorbeeld de Heat & Beat kunt u genieten van een aangename temperatuur terwijl u, uw favoriete nummers hoort vanuit de speakers van uw terrasverwarmer .Daarnaast beschikken een aantal van hun producten over apps waardoor u via uw mobiel gemakkelijk bijvoorbeeld een ander nummer kunt afspelen of de kleur van de sfeerverlichting kunt aanpassen. Kortom de producten van Eurom staat garant voor heerlijk lange zomeravonden. 

Assortiment overzicht van Eurom

Websa heeft de volgende artikelen van het merk Eurom in het assortiment opgenomen.

De terrasverwarmer Golden 1800 Comfort en de Golden 1800 Comfort RC zijn terrasverwarmers die voor gemak en comfort zorgen. Dit komt omdat ze uit 1800 watt halogeen bestaan en ze zijn geschikt voor zowel plaatsing aan de muur of aan een optioneel statief. Ze zijn beide geschikt tegen de ergste weersomstandigheden. Het enige verschil is dat de Comfort RC vanuit de lui stoel is te bedienen en de andere niet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »