Eva Solo

Eva Solo

Eva Solo is al meer dan 100 jaar geleden opgericht. Eva Solo is een familiebedrijf, dat nu al door een vierde generatie wordt geleid. Eva Solo werkt met ontwerpers die uitblinken in hun vakgebied. De producten hebben door de jaren heen meer dan 150 Deense en internationale designprijzen gewonnen. Voor Eva Solo is een goed ontwerp de kern van alles wat ze doen. In het begin was het uitgangspunt van Eva Solo om functioneel keukengerei van hoge kwaliteit te maken voor de Scandinavische vrouw. Toen vrouwen de arbeidsmarkt betraden begon Eva Solo met het ontwikkelen van producten die het leven in de keuken gemakkelijker maakte. In de jaren zeventig werden open keukens populair, hier speelde Eva Solo op in door keukenapparatuur te maken die stijlvol genoeg was om gezien te worden.

Verkoopt Eva Solo ook producten voor buiten?

Eva Solo verkoopt verschillende producten voor buiten, zoals verschillende soorten vogelproducten, voederbakken, voederbuizen, vogelbaden en vogelhuizen. Eva Solo verkoopt een BBQ/Vuurschaal. Een gemakkelijke en veilige manier om te kunnen genieten van een vuur met zijn prachtige vlammen en intense hitte. Met de Eva Solo verlichting kunt u blijven genieten van uw tuin als het donker wordt. Eva Solo heeft solar lampen waardoor u verlichting heeft die zichzelf weer kan opladen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen