Eva Solo BBQ/Vuurschaal

De Eva Solo BBQ/Vuurschaal is een gemakkelijke en veilige manier om te kunnen genieten van een vuur met zijn prachtige vlammen en intense hitte. De decoratieve BBQ/Vuurschaal van Eva Solo is van gepoedercoate aluminium die er voor zorgt dat de vlammen er prachtig uitzien en een perfecte sfeer creëren. FireGlobe is bijna sculpturaal met zijn halfronde vorm die het vuur slim tegen de wind beschermt. De FireGlobe is ontworpen met de gedachte dat u kunt genieten van een verwarmingselement het gehele jaar door.

 

 

Is de BBQ/Vuurschaal van Eva Solo alleen bedoeld voor de zomer?

FireGlobe is bijna sculpturaal met zijn halfronde vorm die het vuur slim tegen de wind beschermt. De FireGlobe is ontworpen met de gedachte dat u kunt genieten van een verwarmingselement het gehele jaar door. De Eva Solo BBQ/Vuurschaal is een gemakkelijke en veilige manier om te kunnen genieten van een vuur met zijn prachtige vlammen en intense hitte.

Mag ik de Eva Solo BBQ/Vuurschaal verplaatsen?

De Eva Solo BBQ/Vuurschaal hoeft niet op dezelfde plek te blijven. De FireGlobe is gemakkelijk te verplaatsen, dankzij het gat in de bovenkant dat als handvat fungeert. De drie poten van de Eva Solo Vuurschaal Barbecue FireGlobe zorgt voor voldoende hoogte boven de grond, om verschroeiing van gras of straatstenen te voorkomen. De FireGlobe is dus bijna overal in de tuin veilig te plaatsen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »