Eva Solo Bloempotten

Het assortiment Eva Solo Bloempotten bestaat uit verschillende soorten vazen en bloempotten. Eva Solo heeft zelfwatergevende potten in het assortiment. Met de zelfwatergevende potten hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kruiden en bloemen uitdrogen als u weg bent of als u vergeet ze water te geven. Een ingenieus ontwerp zorgt voor een gelijkmatige watertoevoer voor langere periodes, het enige wat u hoeft te doen is de tank af en toe bijvullen. De zelfwatergevende potten van Eva Solo hebben een stijlvol Scandinavisch design.

Geven de zelfwatergevende Eva Solo bloempotten niet te veel water?

Te veel water geven komt vaak voor als planten vergeten water te geven. Te veel water kan ervoor zorgen dat de wortels gaan rotten. De zelfwatergevende bloempotten van Eva Solo hebben een innovatief irrigatiesysteem waardoor de planten precies de hoeveelheid water opnemen die ze nodig hebben. Dit maakt het onmogelijk om te veel water te geven en zorgt ervoor dat uw kruiden en bloemen een constante aanvoer krijgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen