Eva Solo Glazen

De Eva Solo glazen zijn drinkglazen om een feestje helemaal af te maken. Eva Solo biedt een ruime keuze aan drinkglazen. Of je nu vermout, whisky, cognac, likeur of aquavit-bekers nodig hebt, wij hebben de perfecte drinkglazen voor u. De Eva Solo glazen zijn een genot om uit te drinken door hun dunne en elegante randen. Hef uw glas en geniet van elke slok.

De Eva Solo glazen voor bier en wijn

• Elk Eva Solo-wijnglas ondergaat een tijdrovend en nauwgezet ontwerpproces dat bestaat uit 16 afzonderlijke stappen. De glazen zijn mondgeblazen en alles wordt met de hand gemaakt. En hoewel geen twee glazen ooit precies hetzelfde zijn, zijn alle glazen tot in de perfectie vervaardigd.
• Het Eva Solo bierglas is ontworpen in nauwe samenwerking met enkele van de beste brouwers van Denemarken. Net als bij wijn, hebben de verschillende bieren een speciaal glas nodig om u te laten genieten van de unieke eigenschappen van elk type bier. De vorm van het glas helpt om de juiste schuimkraag op het bier te creëren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen