Eva Solo Koffie en thee

Hier vindt u het assortiment Eva Solo koffie en thee producten. Hierbij kunt u denken aan producten om koffie en thee mee te maken en ook aan koffie en theebekers. Genieten van een goede kop koffie? Dan wordt het koffiezetapparaat van Eva Solo al snel een onmisbaar onderdeel in uw keuken. Misschien is een kopje vers gezette thee meer uw ding? Eva Solo biedt theemakers in verschillende kleuren, zodat u er een kunt kiezen die perfect in uw huis en op uw tafel past.

Welke Eva Solo Koffie en thee makers zijn er?

• Het Eva Solo-assortiment heeft twee verschillende soorten koffiezetapparaten. De brouwmethode is hetzelfde, maar het ontwerp en de kenmerken van de kannen zijn anders. U kunt op traditionele wijze koffie zetten, waarbij het water en de bonen langzaam worden gefilterd om de beste smaak uit de koffie te halen.
• De klassieke theemakers van Eva Solo hebben een brede basis en een slanke hals, zodat u uw thee kunt laten trekken voor hoe lang of kort u maar wilt. Hoe u uw thee ook zet, u krijgt gegarandeerd geen theebladeren in uw kopje. Een inzet en filter zorgen ervoor dat de theeblaadjes in de pot blijven. Door de grote opening kan het kokende water gemakkelijk en veilig worden ingeschonken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen