Eva Solo Pannen

De Eva Solo pannen bieden veel mogelijkheden, aangezien elk materiaal zijn eigen kenmerken en voordelen heeft. Hier vindt u een overzicht van de verschillende pannen en materiaalkeuzes om u te helpen de pot te vinden die perfect past in uw culinaire universum. De Eva Solo pannen zijn niet zomaar pannen. Elke serie is gemaakt met oog voor de kleine details, hoogwaardige materialen en goede, functionele oplossingen. De Eva Solo Pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen.

Welke materialen hebben de Eva Solo Pannen

De materialen hebben elk hun eigen eigenschappen, dus het is belangrijk om na te denken over het type pot dat bij u past.
• Roestvrij staal. Een robuust en slijtvast materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen.
• Aluminium. Een gevoelig materiaal dat snel reageert op temperatuurveranderingen. Zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor de warmte van onderaf langs de zijkanten wordt afgevoerd.
• Triple layer. De Triple layer is een sandwichconstructie met een aluminium kern omgeven door staal. Een duurzame combinatie voor een optimale warmteverdeling.
• Gietijzer. Dit geëmailleerde materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen tot 400 ° C, dus het is zeer duurzaam, indrukwekkend en houdt de warmte lang vast.
• Koper. Een uitstekend geleidend materiaal dat snel reageert op temperatuurveranderingen. Van binnen gepolijst RVS en met een aluminium kern. Een drie-eenheid van uitstekende materialen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen