Eva Solo Verlichting

Met de Eva Solo verlichting kunt u blijven genieten van uw tuin als het donker wordt. Eva Solo heeft solarlampen waardoor u verlichting heeft die zichzelf weer kan opladen. Hierdoor zijn de solarlampen van Eva Solo milieuvriendelijk. Met de Eva Solo verlichting creëert u de perfecte sfeer voor de avonden in uw tuin. Het ontwerp van de solar lampen verbergt het slimme zonnepaneel volledig. De solar lampen kunnen na volledige oplading in de zon tot 20 uur lang verlichting geven aan de tuintafel, terras of balkon.

 

 

Wat voor Eva Solo verlichting is er verkrijgbaar?

Eva Solo verkoopt verlichting die op tafel gezet kan worden, maar ook verlichting die u in de grond kunt steken of op kunt hangen. De lampen kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Het ontwerp van de solar lampen verbergt het slimme zonnepaneel volledig. De solar lampen kunnen na volledige oplading in de zon tot 20 uur lang verlichting geven aan de tuintafel, terras of balkon.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen