Eva Solo Vogelproducten

Eva Solo verkoopt verschillende soorten vogelproducten. Er zijn voederbakken die u op de muur kunt monteren, in de grond kunt plaatsen, kunt ophangen en zelfs voor op het raam. Eva Solo verkoopt ook hangende vogelbaden en vogelhuizen. Met de Eva Solo vogel producten brengt u leven in uw tuin en kunt u genieten van het dichtbij bekijken van vogels. Met de vogelproducten van Eva Solo helpt u de vogels de periode met weinig voedsel door.

 

 

Zijn er ook Eva Solo vogel producten voor alleen kleine vogels?

Ja, Eva Solo heeft vogelproducten die gericht zijn op kleine vogels. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Eva Solo Voederspiraal Suet Vogel. Deze heeft een kap boven het vogelvoer waardoor grotere vogels er niet bij kunnen. De meeste producten hebben ook een landingsplaats voor alleen kleine vogels.

Van welke materialen worden de Eva Solo vogel producten gemaakt?

Er worden verschillende materialen gebruikt. Zo zijn er Eva Solo vogel producten die gemaakt van glas, maar er zijn ook producten die van plastic of keramiek zijn gemaakt. Het ophangmechanisme is voornamelijk van touw en ijzer. Er zijn ook producten die geplaatst kunnen worden op ramen deze worden geleverd met dubbelzijdig tape.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen