Extreme Lounging

De Extreme Lounging b-bag geeft u een optimale ondersteuning, doordat hij zich vormt naar uw lichaam. De stof van de b-bag is van hoogwaardige kwaliteit met wwb UV 7-8 bescherming. De Extreme Lounging b-bag is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. De b-bag is brits en wordt al 10 jaar gemaakt in samenwerking met fabrieken in Keighley en Yorkshire. De materialen worden zo dicht mogelijk bij huis gekocht. Er wordt naar gestreefd om bij alles wat ze doen rekening te houden met het milieu, om zo hun voetstap zo licht mogelijk te maken.

Extreme Lounging heeft een unieke stof

De stof van de Extreme Lounging b-bag is uniek. In Engeland zeggen ze dat de stof zo sterk is als oude laarzen en zo comfortabel als een dekentje. De stof is waterproof, uniek krachtig en heeft dubbel gestikte naden voor extra sterkte. De stof ademt en maakt gebruik van uw lichaamswarmte om u op de perfecte temperatuur te houden. De UV filter van de stof zorgt ervoor dat de kleur die u heeft besteld blijft en niet een slap aftreksel wordt. De stof is makkelijk schoon te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »