Extreme Lounging B-Hammock

Extreme Lounging B-Hammock is een hangmat van Extreme Lounging. Deze hangmat heeft een unieke stof die zo comfortabel is als een deken en ook nog eens sterk. De binnenkant van de stof heeft een gelamineerde laag en daardoor is de hangmat bestand tegen de regen. Ook is de stof bewerkt met een coating zodat deze de zonnestralen makkelijk aan kan, waardoor de kleur van de hangmat blijft behouden.

De B-Hammock is er ook in een set, de hangmat bevestigd u in het frame die meegeleverd wordt. Het frame is gemaakt van vierkante buizen en dat zorgt voor minder wrijving. Daardoor is er dus minder slijtage! Het frame is gemakkelijk in elkaar te zetten en de hangmat makkelijk op te hangen. De combinatie van het frame met de hangmat zorgt voor een chique uitstraling en dankzij de speciale stof van de hangmat is lang plezier gegarandeerd!

De stof van de Extreme Lounging B-Hammock

De stof van de Extreme Lounging B-Hammock is uniek. In Engeland zeggen ze dat de stof zo sterk is als oude laarzen en zo comfortabel als een dekentje. De stof is waterproof, uniek krachtig en heeft dubbel gestikte naden voor extra sterkte. De stof ademt en maakt gebruik van uw lichaamswarmte om je op de perfecte temperatuur te houden. Het UV filter van de stof zorgt ervoor dat de kleur die u heeft besteld blijft en niet een slap aftreksel wordt. De stof is gemakkelijk schoon te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »