Extreme Lounging B-Skin

Wilt u een verandering van kleur van uw B-bag zitzak? U kunt dan een Extreme Lounging B-Skin kiezen voor uw B-bag zitzak. U kunt kiezen uit 32 verschillende skins. Zo kunt u uw B-bag aanpassen naar uw eigen smaak, zodat het past bij uw interieur. De Extreme Lounging B-Skin is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen: namelijk de Living Fabric en de Contemporary Fabric.

De 2 uitvoeringen van de Extreme Lounging B-Skin

Living Fabric bestaat uit 83% polyester en 17% katoen, en is waterafstotend en heeft een betere slijtweerstand van 34.000 Martindale.
Contemporary Fabric bestaat 56% polyester en 44% katoen, en is waterafstotend en heeft iets mindere slijtweerstand ten opzichte van de Living Fabric uitvoering. Deze heeft een slijtweerstand van 20.000 Martindale.

 

Wat houdt de Martindale Klasse in voor de Extreme Lounging B-Skin?

De Martindale Klasse geeft aan wat voor gebruik past bij de stof:
- Decoratief gebruik tot 6.000
- Licht woongebruik vanaf 6.000 tot 10.000
- Normaal woongebruik vanaf 10.000 tot 15.000
- Intensief woongebruik vanaf 15.000 tot 20.000
- Intensief woongebruik + werken vanaf 20.000
Dit betekent dat de B-Bag skins uitermate sterk zijn en geschikt zijn voor intensief woongebruik, en dus langdurig plezier zullen bieden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen