Fullspot

Fullspot handige bags met een unieke uitstraling!

Wil je een handige schouder tas waar je met gemak al je kleine spulletjes in kan bergen en ook nog leuk eruit ziet als je op stap gaat? Fullspot biedt leuke tassen aan die gecombineerd zijn met het traditionele Italiaanse kenmerk en een moderne look. De Fullspot bags hebben ook een humeurige jonge uitstraling waar u zult opvallen met unieke accessoires. Wat ook erg leuk is dat je zelf je eigen O Bag kan maken door de tas zelf samen te stellen met verschillende handles en verschillende binnentassen waardoor je een unieke tas kan creëren! Laat je creativiteit tonen met de Fullspot O bags! Het Fullspot merk biedt ook een moderne set van horloges aan die talloze combinaties aanbieden en geeft uzelf een zelfvertrouwen-look.

Design van Fullspot O Bag

Fullspot O Bag biedt een diverse set van leuke tassen aan die u ook nog zelf kan customizing! De tassen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals wol, EVA, Katoen, leer en nog veel meer. De lichamen van de Fullspot O bags zijn gemaakt van een lichte materiaal genaamd XL Extralight het is zacht en waterproof en het maakt de tas ook nog flexibel. Het materiaal is ook anti microbial. Als je niet tevreden bent met een bepaald model kan je zelf je O Bag maken en in elkaar zetten. De horloges zijn ook van verschillende kleuren die bij iedere outfit van u zal passen en zijn ook nog gemaakt van waterdicht materiaal. 

Koop of maak u droom Fullspot O Bag!

Fullspot O Bag biedt leuke moderne tassen aan met een Italiaanse twist w.o. de O Bag Classic Omslag Fox Kunstbont deze collectie hebben een luxe uitstraling en straalt warmte uit Fullspot is een Italiaans merk dat achter de O clock en de Obag zit. Fullspot is opgericht in 2009 en is ondertussen een wereldwijd fenomeen dat verspreid is over meer dan 50 landen. Het eerste grote product wat Fullspot echt op de kaart zette was de O clock. Dit is een klokje met een verwisselbaar bandje en uurwerk waardoor er talloze combinaties zijn. Later, in 2012 lanceerde Fullspot de O Bag. Dit is een tas die zich onderscheid van andere tassen doordat deze opgebouwd in modules is. Namelijk een Body, de binnentas, de handles en een eventuele omslag. Hierdoor kan men de tas altijd veranderen en aanpassen op de seizoenen of hun stemming. Alle producten zijn gemaakt in Italië.

Creër uw eigen O bag in een paar simpele stappen!

Uw eigen O bag creëren is makkelijker dan uw denkt, U hoeft slechts de stappen hieronder te volgen en binnen enkele minuten heeft U, uw eigen tas gecreëerd.
 

Stap 1 - Kies een Model O Bag:  O bagO bag mini, & O bag O Chic.

Stap 2 - Kies uw Handles

Stap 3 - Kies uw Binnentas (Optioneel)

Stap 4 - Kies uw Accessoires (Optioneel)

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »