Gingko

Gingko, voorheen Gingko Eco Electronics, is opgericht in 2011 door Paul Sun met het doel om high end luxe en ecologisch vriendelijke producten te ontwikkelen. In 2011 lanceerden zij de Gingko Click Clock lijn en dat was de start van het bedrijf. Later, in 2012 heeft Gingko hun designteam uitgebreid naar onder andere Groot-Brittannië, maar ook naar China. Hierdoor begon Gingko een serieuze speler te worden op de wereldwijde markt.

Visie & producten van Gingko

De productontwerpers van Gingko zijn gefascineerd door de tijd en hebben een passie voor klokken. Bij Gingko vinden ze dat klokwerken en wekkers simpel moeten zijn in gebruik, maar tegelijkertijd stijlvol en functioneel. Dagelijks probeert men bij Gingko design klokken met unieke ontwerpen te creëren uit de meest dagelijkse vormen en materialen terwijl ze tegelijkertijd de hedendaagse technologie in hun producten proberen te implementeren. Momenteel levert Gingko Design klokken aan meer dan 1500 leveranciers, verdeeld over 20 landen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen