Höfats

Hofats is een jong bedrijf dat alles op alles zet om functionele, mooie en unieke producten te produceren. Hofats heeft sinds de oprichting in 2015 40 prestigieuze designprijzen gewonnen. Hofats is een Duits bedrijf dat alle producten produceert in Duitsland. Ze maken producten om uw tuin mooier te maken, zoals tuinhaarden, barbecues en vuurkorven. Hofats streeft naar het beste in hun productcategorie. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en van duurzame kwaliteit.

Sfeervol genieten met Hofats

Het is heerlijk om in de avonden lang in de tuin te blijven zitten. Echter kan het in de avond fris worden. De Hofats producten zorgen ervoor dat u toch buiten kunt blijven zitten en het ook warm kunt hebben. Buiten de warmte geven de producten van Hofats ook veel sfeer en zijn ze multifunctioneel. Met de accessoires zijn de vuurkorven om te toveren tot een barbecue of een zitplaats/tafeltje. De producten hebben een functioneel design met aandacht voor detail.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen