Höfats Beer Box en Crate

De Hofats Beer Box lijkt op een luxe bierkrat, maar kan meer dan uw drankjes vervoeren. U kunt met de beschikbare accessoires de Beer Box omtoveren tot een vuurkorf, barbecue, extra zitplek of bijzettafel. Door het handige formaat is de Beer Box makkelijk mee te nemen en kunt u overal genieten van het gemak en de veelzijdigheid van de Beer Box

De Crate van Hofats treed in de voetsporen van de Beer Box. Met deze krat kunt u wijn. fruit en bier vervoeren, maar deze krat kunt u ook met de beschikbare accessoires omtoveren tot een vuurkorf, barbecue, extra zitplek of bijzettafel. Deze stalen multifunctionele krat is de perfecte metgezel voor uw buitenactiviteiten.

Welke accessoires van de Hofats Beer Box en Crate zijn er?

• De Bamboe plank, met de Bamboe plank kunt u de Crate makkelijk omtoveren tot een kruk of bijzettafel.
• De Grill, met de Grill tovert u de Beer Box in één stap om tot een barbecue. Dankzij de handvaten is het Grillrooster gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen.

 

Zijn er ook accessoires die niet alleen voor de Hofats Beer Box en Crate zijn?

Ja, dat zijn de volgende producten:
• Steakbestek, dit steakbestek voldoet aan de eisen om een stuk vlees perfect te snijden.
• Schort, doordat het touw doorloopt vanaf de nek tot de zijkant van de heup is het schort aan te passen naar uw lichaamsgrootte, waardoor het schort perfect past en maximaal comfort biedt.
• Handschoenen, De handschoenen hebben een perfecte pasvorm en een zeer comfortabele binnenvoering.
• Flessenopener, de Johnny Catch flessenopener is waarschijnlijk 's werelds meest functionele flessenopener. Verkrijgbaar met magneet of opvangbak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »