Höfats Bowl

De Hofats bowl is een flexibele en multifunctionele vuurschaal, die in twee verschillende hoogtes kan worden gebruikt. U kunt voor de Bowl een draaivoet of statiefvoet aanschaffen, beide varianten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en staan op drie poten. U kunt de bijbehorende grillroosters en plancha bevestigen om het als grill of barbecue te gebruiken. De Bowl beschikt over een uitneembare vuurschaal. Dit beschermt de bodem van de kom tegen hitte, zorgt voor een ideale zuurstoftoevoer naar het vuur en vergemakkelijkt de reiniging van de kom.

 

 

Welke accessoires zijn er voor de Hofats bowl?

  • Statief, het Hofats Bowl statief is bedoeld voor gebruik op een hogere positie. De hogere positie is vooral ideaal als u de bowl gebruikt al barbecue.
  • Plancha, met de bowl plancha kunt u verschillende soorten gerechten koken of grillen.
  • Grill, Met de bowl grill tovert u de bowl om in een barbecue.
  • Draaivoet, de Hofats Bowl draaivoet is een lichte voet die geschikt is voor lager gebruik van de bowl. De draaivoet is stabiel en kan in elke gewenste positie gedraaid worden, waardoor u hem kunt beschermen tegen de wind
  • Beschermhoes, de bowl cover is de perfecte bescherming voor als u de bowl wilt transporteren of beschermen in uw tuin. De cover is gemaakt van waterdichte materialen en beschermt tegen vuil, vocht en krassen

 

Zijn er ook accessoires die niet alleen voor de Hofats bowl zijn?

Ja, dat zijn de volgende producten:

  • Steakbestek, dit steakbestek voldoet aan de eisen om een stuk vlees perfect te snijden.
  • Schort, doordat het touw doorloopt vanaf de nek tot de zijkant van de heup is het schort aan te passen naar uw lichaamsgrootte, waardoor het schort perfect past en maximaal comfort biedt.
  • Handschoenen, De handschoenen hebben een perfecte pasvorm en een zeer comfortabele binnenvoering.
  • Flessenopener, de Johnny Catch flessenopener is waarschijnlijk 's werelds meest functionele flessenopener. Verkrijgbaar met magneet of opvangbak.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen