Höfats Cube

De Hofats Cube is een multifunctionele vuurkorf. Met de open kant naar boven gericht heb je een vuurkorf en barbecue, omgedraaid kan de vuurkorf worden ingezet als bijzettafel of kruk. De vuurkorf is makkelijk te doven, door het voorzichtig omkeren van de vuurkorf. Hierdoor wordt het afgesloten van zuurstof en dooft het vuur. De vuurkorf kenmerkt zich door zijn simpele en geniale design. Met deze vuurkorf kunt u heerlijk genieten van uw buitenterras, ook bij mindere temperaturen.

 

 

Welke Accessoires zijn er voor de Hofats Cube?


Bamboe plank, door het gebruik van de cube bamboe plank kunt u de cube omtoveren tot een kruk of bijzettafel.
Plancha, de Hofats Cube Plancha is een massieve geëmailleerde gietijzeren plaat voor de cube. Met deze plaat verandert u de cube in een plancha grill.
Grillrooster, door het gebruik van de cube grillrooster verandert u uw cube in een barbecue.
Afdekhoes, met de cube cover beschermt u de cube bij transport en in uw tuin. De cover is gemaakt van waterdichte materialen en beschermt tegen vuil, vocht en krassen.

 

 

Zijn er ook accessoires die niet alleen voor de Hofats Cube zijn?


Ja, dat zijn de volgende producten:

  • Steakbestek, dit steakbestek voldoet aan de eisen om een stuk vlees perfect te snijden.
  • Schort, doordat het touw doorloopt vanaf de nek tot de zijkant van de heup is het schort aan te passen naar uw lichaamsgrootte, waardoor het schort perfect past en maximaal comfort biedt.
  • Handschoenen, De handschoenen hebben een perfecte pasvorm en een zeer comfortabele binnenvoering.
  • Flessenopener, de Johnny Catch flessenopener is waarschijnlijk 's werelds meest functionele flessenopener. Verkrijgbaar met magneet of opvangbak.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »