Höfats Ellipse

De Hofats ellipse is een sculpturele vuurschaal van Cortenstaal die verrast met een onvoorstelbare functionaliteit. Door de vorm van de vuurschaal wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Door het bevestigen van een bijbehorend grillrooster kunt u de vuurschaal gebruiken als grill of barbecue.

 

 

Welke accessoires zijn er voor de Hofats Ellipse?

Grillrooster, De Hofats Ellipse grill is een massief roestvrijstalen grillrooster. Door het bevestigen van het grillrooster kunt u de Ellipse vuurschaal gebruiken als grill of barbecue.
Voet, met de Hofats ellipse voet kunt u de vuurschaal verhogen voor een betere positie. Het verhogen is handig om de ellipse makkelijker te kunnen gebruiken als grill of om uw tuin te beschermen tegen de hitte. U kunt maximaal twee voetstukken gebruiken.

 

Zijn er ook accessoires die niet alleen voor de Hofats Ellipse zijn?

Ja, dat zijn de volgende producten:

  • Steakbestek, dit steakbestek voldoet aan de eisen om een stuk vlees perfect te snijden.
  • Schort, doordat het touw doorloopt vanaf de nek tot de zijkant van de heup is het schort aan te passen naar uw lichaamsgrootte, waardoor het schort perfect past en maximaal comfort biedt.
  • Handschoenen, De handschoenen hebben een perfecte pasvorm en een zeer comfortabele binnenvoering.
  • Flessenopener, de Johnny Catch flessenopener is waarschijnlijk 's werelds meest functionele flessenopener. Verkrijgbaar met magneet of opvangbak.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen