Höfats Gravity Candle

De Hofats Gravity Candle heeft een cardanische ophanging voor de kaars, waardoor de kaars altijd in balans blijft, ongeacht hoe je het glas draait. Wanneer u de kaars wilt uitdoen draait u de kaars ondersteboven, zodat er geen was over de tafel wordt gespoten wanneer deze wordt uitgeblazen. Wanneer de Hofats Gravity Candle niet wordt gebruikt, kan deze ondersteboven worden gelaten om te voorkomen dat er vuil of bladeren in het glas kunnen komen.

 

 

Welke accessoires zijn er voor de Hofats Gravity Candle?

  • Voet, met de gravity candle voet kunt u de gravity candle met grondpin vrij in de tuin zetten. Dus als u de gravity candle vrij in uw tuin wilt zetten dan kunt u dit realiseren met de grondpin en voet samen.
  • Grondpin, met de gravity candle grondpin kunt u de gravity candle in uw tuin plaatsen. Door de gravity candle op de kom van de grondpin te zetten.
  • Ophangbeugel, met deze gravity candle ophangbeugel kunt u de gravity candle gemakkelijk ophangen. De montage van de ophangbeugel is eenvoudig: u verwijdert de glazen buis, maakt de ring vast en plaats dan de glazen buis er weer op. Hierna kunt u het met touw ergens ophangen.

 

Zijn er ook accessoires die niet alleen voor de Hofats Gravity Candle zijn?

Ja, dat zijn de volgende producten:

  • Steakbestek, dit steakbestek voldoet aan de eisen om een stuk vlees perfect te snijden.
  • Schort, doordat het touw doorloopt vanaf de nek tot de zijkant van de heup is het schort aan te passen naar uw lichaamsgrootte, waardoor het schort perfect past en maximaal comfort biedt.
  • Handschoenen, De handschoenen hebben een perfecte pasvorm en een zeer comfortabele binnenvoering.
  • Flessenopener, de Johnny Catch flessenopener is waarschijnlijk 's werelds meest functionele flessenopener. Verkrijgbaar met magneet of opvangbak.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen