Höfats Spin

De Hofats spin is een tafelvuur, lantaarn en fakkel in één. De Hofats spin creëert een kampvuur sfeer op uw balkon of terras door zijn fascinerende vlam werveling. De spin geeft indrukwekkende dansende vlammen, wat te danken is aan de bio-ethanol verbranding in een blik. Deze blikvanger bestaat uit een roestvrijstalen behuizing en een cilinder van borosilicaatglas. Koop de Spin en de bijbehorende accessoires hier bij Websa.

 

 

Welke accessoires voor de Hofats spin zijn er?

  • Hofats Grondpin, de spin kunt u gemakkelijk in de grond plaatsen met de spin grondpin
  • Hofats Grondplaat, met de spin grondplaat maakt u van de spin fakkel een tafelvuur
  • Hofats Verhoger, de spin verhoger is gemakkelijk en zonder gereedschap vast te schroeven aan de voet van de spin.
  • Hofats Navulblik, het navulblik kunt u keer op keer bijvullen met de hoge kwaliteit Hofats verbrandingsgel uit de navulfles

 

Wat kun je vertellen over de Hofats Spin Fakkel?

De Spin Fakkel is gemakkelijk vast te zetten in de grond. Met de Spin Fakkel betovert u uw gasten met deze blikvanger in de tuin. De grondpin van de Spin Fakkel is 3 delig, waardoor u de fakkel op verschillende hoogtes kunt plaatsen. De afzonderlijke delen van de grondpin verschillen in lengte (7 cm + 34 cm + 48 cm) en hebben een losse aarde nagel, waardoor een stabiele ondersteuning wordt gegarandeerd.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »