Höfats Triple

De Hofats Triple is gemaakt van massief cortenstaal en is hierdoor rustiek, stevig, hoekig en robuust. Met de Triple kunt u niet alleen genieten van een romantische kampvuur, maar ook met de bijbehorende accessoires van een functionele barbecue. De Hofats triple is verkrijgbaar in drie maten.

 

 

Welke accessoires zijn er voor de Hofats Triple?

  • Grillrooster, met de triple grill tovert u de triple om in een barbecue of grill, het grillrooster is in hoogte verstelbaar en draaibaar. Er zit een verticale paal bij die dient als een geleider.
  • Tafel, met de triple tafel zorgt u voor een oppervlakte om benodigdheden bij de hand te kunnen hebben. Bovendien kan de tafel gedraaid worden om er een stoofpot op te kunnen bereiden.
  • Stang, de triple stang kan niet worden gemonteerd aan de verticale geleidingspaal, maar dient als een alternatieve ondersteuning.
  • Voeten, de triple voeten zijn bedoeld om de triple 90 naar een hogere positie te brengen. De hogere positie zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt grillen of barbecueën. Verder is een hogere positie ook te gebruiken om de grond in uw tuin te beschermen tegen teveel hitte.

 

Zijn er ook accessoires die niet alleen voor de Hofats triple zijn?

Ja, dat zijn de volgende producten:

  • Steakbestek, dit steakbestek voldoet aan de eisen om een stuk vlees perfect te snijden.
  • Schort, doordat het touw doorloopt vanaf de nek tot de zijkant van de heup is het schort aan te passen naar uw lichaamsgrootte, waardoor het schort perfect past en maximaal comfort biedt.
  • Handschoenen, De handschoenen hebben een perfecte pasvorm en een zeer comfortabele binnenvoering.
  • Flessenopener, de Johnny Catch flessenopener is waarschijnlijk 's werelds meest functionele flessenopener. Verkrijgbaar met magneet of opvangbak.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen