Huygens

Houdt u van die old-school klokken maar wilt u tegelijk ook iets moderns? Dan haalt u uw klokken bij Huygens. De perfecte optie voor als u wat klassieks in u woning wilt brengen. Terwijl andere klokken nogal luid kunnen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken met Huygens. Het wordt namelijk de ''silent clocks'' genoemd. Alle Huygens klokken worden met liefde en respect gemaakt om hun voorouder Huygens te eren.

Geen producten gevonden...

Uw tijd checken met Huygens

De klokken van Huygens hebben een tijdloos design, klassiek en back to the point! Door dat ze zijn ontworpen in Nederland weet u zeker dat de producten gemaakt zijn ''close at home!'' Gemaakt met de beste uurwerk en recyclebare kwaliteitsmaterialen. De Huygens klokken zijn bekend om hun heerlijke stilte. Huygens klokken moet altijd aan de hoge standaarden voldoen en zijn van roestvrij staal !

Haal Huygens nog vandaag in huis

websa biedt een grote assortiment van Huygens klokken. Ontworpen door Wiebe Teertstra is er de Wandklok One Wit Cijfers Hij beschikt over Arabische nummering op de wijzerplaat en dankzij de moderne design past hij in elke woning. Hij is beschikbaar in verschillende groottes Ø 25 cm, Ø 35 cm en Ø 45 cm. Bent u erg bewust? Haal dan de Wandklok Tone Zwart in huis, deze serie is gemaakt van recyclebare kwaliteitsmaterialen en heeft een innovatief uurwerk. Hij is ook verkrijgbaar in grijs en wit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »