JokJor

JokJor is een erg spannend label uit Nederland. JokJor ontwerpt spullen voor de interieur en exterieur met oog voor de vorm, functionaliteit, toegankelijkheid, kleur en begerigheid. De basis van elk ontwerp is de kwaliteit en het gebruik. De oprichter en designer, Olav van Lede, ontwerpt dit allemaal. Olav heeft oog voor details en een scherpe blik op de wereld. Elk product geeft een twist, een bijzonder- of zelfs dubbele functionaliteit. Deze producten laten u glimlachen en geven u het Aha effect. Bij JokJor kan u uitgaan van kwaliteit met oog voor detail om duurzaamheid en gebruiksplezier te garanderen. Dat is de kracht van JokJor.

Jokjor zorgt voor een Glimlach

Met JokJor maak u een onderscheidende keuze. Met producten die zich overal thuis voelen, in uw woonkamer, op kantoor of tuin en terras. Anderzijds kunt u vrijuit spelen met de ontwerpen, want wie zegt dat een krukje alleen als zitelement kan fungeren? Of dat een plantenpot niet mag dienen als houder voor keukenhulpjes? Een vloerkleed mag toch ook in de badkamer? JokJor geeft u een podium om uw interieur karakter te geven, de gelegenheid om zelf artistiek te zijn en de ruimtes zó in te richten dat u zich er prettig voelt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen