JU'STO

Bent u een creatief? Houdt u van Italiaanse mode? Houdt u van de nieuwste trends en wilt u tegelijk uzelf zijn? Dan is JU’STO het merk voor u. Voor alle liefhebbers van tassen en horloges. Ontwerper Emanuele Magenta weet creativiteit te combineren met de nieuwste trends. Hun producten zijn gemaakt van buitengewoon vakmanschap waardoor ze een loyale klantenkring weten op te bouwen. Door de ontwerpen van de JU’STO producten en de veelzijdigheid van materialen zijn de JU’STO tassen en horloges zeer geliefd. De tassen en horloges passen zich aan, aan verschillende leefstijlen en kunnen voor alle gelegenheden gebruikt worden!

JU’STO bags with fashion

Het bedrijf komt oorspronkelijk uit italië en zo ook de ontwerper van de O’bag tassen, Emanuele Magenta. Emanuele Magenta is voor zichzelf JU’STO begonnen en heeft al een grote collectie tassen en horloges gemaakt. JU’STO biedt een groot scala van producten aan van hoge kwaliteit, mooi design en hoge exclusiviteit. JU’STO staat voor innovatie en onderzoek, ze streven er na om verder te gaan denken waar andere bedrijven juist stoppen. Ze geloven niet in één haar maar aan meerdere, daarom is het mogelijk om bij hun producten een onderdeel te verwijderen en te vervangen. Dit betekendt: wat u look ook is, hun producten kan zich bij u aanpassen. U kunt ook elke dag een nieuwe of andere look nemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen