Klud

Zit u vaak in de keuken? Bent u die huismerk vaatdoekjes beu? Bent u altijd snel door de afwasmiddel heen? Worden uw keukendoekjes snel vies? Dan zijn de Klud keukendoekjes voor u! De hygiëne onderhouden bij de aanrecht wordt voor u nu nog makkelijker!

 

 

Elke keuken is perfect met Klud Keukendoekjes

Klud is een set van zeven microvezel keukendoekjes en is verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren! Met de Klud keukendoekjes heb je keuken elke dag schoon en mooi dankzij de labels met de dag van de week. Geweldige geheugen steuntje dus! Naast de slimme en praktische functie en nette uitstraling is de verpakking ook nog gemaakt van gerecycled papier. Klud keukendoekjes helpt u ook geld besparen op afwasmiddel dankzij de microvezel in hun doekjes. Microvezel zorgt er namelijk voor dat de doekjes sneller vuil schoon maakt. Dankzij de nette look van de keukendoekjes passen de Klud doekjes bij elke moderne keuken.


One klud a day keeps the doctor away

De Klud keukendoekjes zijn verkrijgbaar in zwartgrijs en mint. Schoonmaken boven 60 graden is voldoende. Ze zijn makkelijk te wassen en beschikken een label met de dag van de week. De Klud doekjes zijn geschikt voor het afnemen van de aanrecht en tafels. Na gebruik is het geadviseerd om de Klud doekjes na te spoelen. De Klud doekjes zijn een betere alternatief van sponsen. (Sponsen houden het vocht langer en daarmee helpen ze de groei van bacteriën.) 

Klud kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »