Klud

Zit u vaak in de keuken? Bent u de huismerkvaatdoekjes beu? Bent u altijd snel door uw afwasmiddel heen? Worden uw keukendoekjes snel vies? Dan zijn de Klud keukendoekjes wat voor u! De hygiëne onderhouden bij het aanrecht wordt voor u nu nog makkelijker! Klud is een set van zeven microvezel keukendoekjes en is verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren! Met de Klud keukendoekjes is uw keuken elke dag schoon en mooi dankzij de labels met de dag van de week. Geweldig geheugensteuntje dus! Naast de slimme en praktische functies en nette uitstraling is de verpakking ook nog gemaakt van gerecycled papier. Klud keukendoekjes helpt u ook geld besparen op afwasmiddel dankzij de microvezel in hun doekjes. Microvezel zorgt er namelijk voor dat de doekjes sneller vuil schoon maakt. Dankzij de nette look van de keukendoekjes passen de Klud doekjes bij elke moderne keuken.

One klud a day keeps the doctor away

De Klud keukendoekjes zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en mint. Ze zijn makkelijk te wassen en beschikken over een label met elke dag van de week. De Klud doekjes zijn geschikt voor het afnemen van het aanrecht en tafels. Na het gebruik wordt het geadviseerd om de Kluddoekjes na te spoelen. De Klud doekjes zijn een beter alternatief van sponsen. (Sponsen houden het vocht langer vast en daarmee zorgen ze voor de groei van bacteriën.)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »