La Siesta

Houdt u van van hangmatten? Maar wilt u een hangmat die werkelijk een positief invloed heeft op uw leven? Dan haal u hangmat producten bij La Siesta! De hangmaten zijn meer persoonlijk gericht en brengen mensen bij elkaar. La Siesta's producten brengen een vleugje cultuur in uw huis. De leveranciers delen het beeld van La Siesta waar de bewustzijn voor mens en natuur centraal staat. La Siesta's hangmatten zijn gemaakt voor de ideale lig-houding. La Siesta is al enige tijd één van onze topleveranciers van hangmatten van hoogwaardige kwaliteit. La Siesta heeft zich gevestigd in Jurenheim nabij Frankfurt en is al sinds 1991 een begrip wanneer het gaat om hangmatten. La Siesta heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige hangmatten uit Zuid-Amerika en heeft naast de "gewone" hangmat, hangmatten ontwikkeld speciaal voor kinderen, babies en wereldreizigers. Uw dagelijkse problemen kunt u eventjes vergeten, deze hangmatten zorgen voor relax momenten en tijd voor uw familie, om te lezen, dagdromen, bij te komen of om natuurlijk lekker van de zon te kunnen genieten.

Hangmatten van Topkwaliteit en duurzaamheid

U koopt niet alleen een La Siesta hangmat voor de kleurrijke schoonheid maar ook voor de hoogwaardige kwaliteit, afwerking, comfort en de duurzaamheid van deze hangmatten. Bij een La Siesta hangmat zijn de materialen zacht, stevig en ze zijn in diverse vrolijke kleursamenstellingen verkrijgbaar. Door de jaren heen zijn de verschillende technieken en patronen steeds verder verfijnd en mag u van La Siesta top kwaliteit verwachten. 
La Siesta doet ook aan international erkende sociaal-en milieustandaards en op duurzaam geteelde grondstoffen. Zoals biologisch katoen en FSC-gecertifiseerd hout. Ze koesteren de faire samenwerking met hun leveranciers om voor beide kanten een waardig bestaan mogelijk te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen