LEDR

Houdt u van die retro bioscoop borden? Ben u creatief met woorden? Wou u altijd al een letterboard hebben om iets grappig of iets bemoedigends op te zetten voor u familieleden, collega's of uw zelf? Dan heeft LEDR producten voor u! Met onze producten kunt u met woorden en licht spelen. LEDR is een fantastisch merk om u huis of kinderkamer mee te verfraaien. LEDR wordt gemaakt door de makers van Cotton Ball Lights. LEDR heeft letters, nummers en symbolen met LED verlichting en lichtboxen met eigen teksten in verschillende maten. Sinds kort zijn de LEDR Lightboxen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Mint, Pink en zwart en allemaal met USB kabel. Voor de LEDR Lightboxen zijn leuke emoticons verkrijgbaar, letters, cijfers en tekens.

Kiezen hoe u woorden wilt ''showen'' met LEDR

Wil u iets moois of iets grappig hebben op uw vensterbank ? Of op de muur van uw kantoor? ga dan voor een Letterboard. Een letterboard van houten frame en vilt inclusief 290 letters en tekens. Wil u juist met licht? Dan u voor de Lightbox A4, u kunt hier uw creativiteit op los laten en dankzij de LED verlichting aan de binnenkant is de lightbox te zien in het daglicht en donker! Wilt u iets gaan schrijven met eigen handschrift? Daarvoor is er de Speechbubble met USB Kabel Die kunt u op de tafel zetten of op de muur hangen, u krijgt hierbij een pennetje waarmee u op de speechbubble kan schrijven of tekenen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »