Lexon

Alles verandert maar toch blijft alles hetzelfde, dat is een paradox waar merken tegen aan lopen. Een concept dat tegelijkertijd wijsheid en de opwinding van het onbekende uitstraalt. Gevestigd als een klassieker, maar nog steeds niet gedefinieerd. Lexon is elk seizoen bezig om iets nieuws te creëren, altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen om hem of haar de kans te geven iets klassieks bij te voegen van Lexon. Lexon heeft voortdurend de passie om producten te maken die in de toekomst nog zal worden gebruikt en gehouden.

Over Lexon

Lexon is een Frans bedrijf dat in 1991 is opgericht door René Adda. Lexon’s missie is om simpele maar innovatieve decoraties te ontwikkelen. Lexon producten hebben een goede balans van vakmanschap en design. Het merk heeft een grote collectie van handige objecten voor in huis, kantoor, reizen of dagelijks leven. Lexon werkt al meer dan 25 jaar met internationaal award winning designers. Lexon heeft 152 internationale design awards gewonnen. Al meer dan 20 jaar maakt Lexon award winnende designproducten die het leven aangenaam maken.

Lexon ontwerpen

Ontwerpers van over de hele wereld ontwikkelen bijzondere, creatieve klokken en andere elektronische producten. Bij het ontwerpen van de producten van Lexon wordt vooral rekening gehouden met de gemakkelijkheid voor dagelijks gebruik. Lexon ontwerpt wekkers, radio’s, klokjes, bureau-accessoires, horloges, tassen en lifestyle artikelen. Allemaal producten die één ding gemeen hebben: het dagelijks leven een stuk aangenamer maken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen