Lillagunga

Lillagunga heeft als moto om plezier te brengen aan kinderen en volwassen Lillagunga heeft als doel om een glimlach te zien op de gezichten van hun klanten. De schommels bestaan uit een groot variatie voor jong en oud, inclusief veilige schommels voor de kleinste. Gecombineerd met de sterke materialen en stoere look helpt Lillagunga om niet alleen beweging te stimuleren maar ook om lol in je leven te hebben. 

 

 

Over Lillagunga

Lillagunga is een Fins ontwerpbureau dat is gevestigd in Helsinki. Lillunga is de Zweedse benaming voor ‘kleine schommel’. Lillagunga is opgericht in 2013 en heeft als doel om de klassieke houten schommel opnieuw uit te vinden door gebruik te maken van moderne elementen en producten te produceren van hoogwaardige kwaliteit.

Welke Lillagunga product past het beste bij mij of mijn kinderen?

Er zijn genoeg keuzes met Lillagunga er is bijvoorbeeld de Rings Wit Berkenhout door de spelen met deze ringen train je balans en coördinatie. De vorm van de ringen zijn perfect voor handen. Voor iets meer klassiek is er de Classic Eikenhout de schommel is perfect voor je kinderen om veel plezier te hebben in de ruin waar ze ook nog hun krachten kunnen trainen. Niet alleen veilig maar ook nog met een duurzaam en stijlvol uitstraling. Voor de aller kleinste is er de Toddler Wit Hout met Zwart Zitje een functioneel en mooie schommel geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot en met 3 jaar.


Lillagunga kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »