Long Island Living

Long Island Living is opgericht in 1993 in Nederland en sinds die tijd reist het label de wereld over om inspiratie op te doen, ideeën te verzamelen en de mooiste interieuraccessoires te ontdekken voor huis en tuin. Long Island Living laat zich inspireren door de New England Way Of Life en mixt het rustieke Scandinavië met hedendaags design. Met veel liefde voor interieuraccessoires stelt het designteam de Long Island Living collecties samen.

Long Island Living Branders

De Long Island Living Brander is een mooie en leuke waxbrander. Met deze brander kunt u uw wax blokjes laten smelten en een heerlijke geur in uw huis laten verspreiden. Maar u kunt deze brander ook gebruiken voor geurolie! Het is ook nog eens een leuke decoratie om te zien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen