Lubanida Outdoor

Lubanida Outdoor is een onderdeel van Cotton Ball Lights. Lubanida Outdoor maakt cotton ball lichtslingers, patio lichtslingers en buiten lampen. Lubanida haalt de interieur trends naar buiten. Het volgt en biedt de meest up to date buitentrends aan. Creëer een sfeer en verlicht uw tuin met de producten van Lubanida Outdoor.

Hoeveel lampjes hebben de Lubanida outdoor cotton ball lichtslingers?

De cotton ball slingers van Lubanida outdoor worden samengesteld met een starterskit en extension kit. De starterskit bestaat uit 20 lampjes en deze kunt u uitbreiden met de extension kits tot maximaal 60 lampjes.

Hoeveel Lampjes hebben de Lubanida outdoor patio lichtslingers?

De patio lichtslingers van Lubanida outdoor worden samengesteld met een starterskit en een extension kit. De starterskit bestaat uit 10 lampjes en deze kunt u uitbreiden met de extension kits tot maximaal 50 lampjes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen