Maison Berger online kopen?

Lampe Berger is in 1898 opgericht door Maurice Berger. Maurice was van oorsprong een apotheker. Het idee was om met Lampe Berger de bacterie overdracht die plaatsvond in ziekenhuizen te verminderen door de lucht te reinigen. Hij verhitte een keramisch materiaal dat via een lont in contact stond met alcohol. Na aanvankelijk de steen met een vlam te verhitten kwam er katalytische verbranding van de alcohol op gang. Dat proces hield zichzelf in stand bij een veel lagere temperatuur.

Maison Berger voor in huis

Uiteindelijk werd er parfum gemaakt zodat het voor privéwoningen gebruikt kon worden. Het eerste Lampe Berger model zag in 1930 haar levenslicht. De branders werden al snel een collectors item, elke brander wordt geassocieerd met grote ontwerpers en fabrikanten zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis en vervolgens de top producenten van de jaren 1950. Coco Chanel, Jean Cocteau, Colette en Picasso hadden elk hun eigen brander.

Is het Lampe Berger of Maison Berger?

Lampe Berger heeft zijn naam veranderd en heet tegenwoordig Maison Berger. Bij Maison Berger kunt u nog steeds genieten van dezelfde kwaliteit en haar producten. Maison Berger heeft een groot assortiment geuren met tonen die bloemig, zoet, puur, fruitig, fris of oriëntaals kunnen zijn. Maison Berger verkoopt branders, parfums, mist diffusers, autoparfums, geurstokjes en geurkaarsen. Door deze enorme verscheidenheid is er voor iedereen een passend product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »