Maison Berger online kopen?

Maison Berger

Lampe Berger is in 1898 opgericht door Maurice Berger. Maurice was van oorsprong een apotheker. Het idee was om met Maison Berger de bacterie overdracht die plaatsvond in ziekenhuizen te verminderen door de lucht te reinigen. Hij verhitte een keramisch materiaal dat via een lont in contact stond met alcohol. Na aanvankelijk de steen met een vlam te verhitten kwam er katalytische verbranding van de alcohol op gang. Dat proces hield zichzelf in stand bij een veel lagere temperatuur.

Maison Berger voor in huis

Uiteindelijk werd er parfum gemaakt zodat het voor privéwoningen gebruikt kon worden. Het eerste Maison Berger model zag in 1930 haar levenslicht. De branders werden al snel een collectors item, elke brander wordt geassocieerd met grote ontwerpers en fabrikanten zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis en vervolgens de top producenten van de jaren 1950. Coco Chanel, Jean Cocteau, Colette en Picasso hadden elk hun eigen brander.

Is het Lampe Berger of Maison Berger?

Lampe Berger heeft zijn naam veranderd en heet tegenwoordig Maison Berger Paris. Bij Maison Berger kunt u nog steeds genieten van dezelfde kwaliteit en haar producten. Maison Berger heeft een groot assortiment geuren met tonen die bloemig, zoet, puur, fruitig, fris of oriëntaals kunnen zijn. Maison Berger verkoopt branders, parfums, mist diffusers, autoparfums, geurstokjes en geurkaarsen. Door deze enorme verscheidenheid is er voor iedereen een passend product.

Hoe gebruik ik de Maison Berger branders?

De Maison Berger branders zijn gemakkelijk in gebruik. U vult de brander met parfum die speciaal hiervoor bedoeld is. U doet de lont er in en steekt hem aan (De eerste keert dient de lont 20 minuten in te trekken), na ongeveer 2 minuten blaast u de brander uit. Laat de brander maximaal 20 minuten aan en zet daarna de afsluitdop op de brander, zodat het parfum niet verder verdampt. U kunt het stappenplan vinden op de pagina handleiding Maison Berger.

Opbouw van de Maison Berger Parfums

De geuren van Maison Berger worden opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die u ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Maison Berger Paris is een belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en een plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen