Maison Berger Accessoires

Maison Berger accessoires koopt u bij websa. Bijvoorbeeld de Maison Berger vuursteen en lont die na ongeveer 200 branduren vervangen dient te worden. Ook bieden we andere accessoires die u kunt gebruiken bij u Maison Berger Brander. Als de Maison Berger lont niet meer goed werkt kunt u deze eenvoudig vervangen. De Maison Berger lont zorgt ervoor dat de lucht gereinigd wordt en een heerlijke geur verspreidt. Bent u de Maison Berger trechter kwijt. Geen probleem, bij websa koopt u gemakkelijk een nieuwe Maison Berger trechter voor een zacht prijsje. We verkopen bij websa ook verschillende sierdoppen voor uw Maison Berger brander.

Maison Berger Accessoires Geurstokjes

Geven de geurstokjes niet genoeg geur meer af, dan kan het zijn dat u toe bent aan nieuwe stokjes. Deze stokjes verkopen wij in verschillende maten en kleuren. Maison Berger heeft tegenwoordig ook een lont voor uw geurstokjes. Het lont Geurstokje Matali Crasset is een innovatieve lont waarmee u uw geurstokjes een trendy look geeft. De ronde vorm van deze lont komt door de interne metalen structuur, waardoor hij stevig zal blijven staan. De opvallende vorm zorgt voor een betere verspreiding van het parfum. De uiteinden van de lont hebben een plastic coating, wat zorgt voor een optimale absorptie.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen