Maison Berger Autoparfum

Maison Berger is altijd op zoek naar een innovatieve en creatieve manier om u een heerlijk geurend product te geven, die zowel nuttig is als ook een mooi object. Maison Berger heeft daarom voor u het autoparfum gecreëerd. De elegante en moderne autoparfums zijn echt een design object voor in uw auto. Met een autoparfum van Maison Berger stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet u van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Het autoparfum wordt op een subtiele manier verspreid en is niet overheersend aanwezig.

Hoe werkt de Maison Berger autoparfum?

Het autoparfum is gemakkelijk op het luchtrooster in vrijwel elke auto te klikken. U kunt het autoparfum in elke richting draaien. De duur dat de geur blijft hangen is circa 4 weken. Wilt u de geur intenser ruiken? Zet dan uw airco even aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen