Maison Berger Branders collectie

De Maison Berger brander is een andere manier om uw interieur te parfumeren! Het katalytisch proces van de brander is een unieke technologie. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de katalytische brander de binnenlucht zoals geen enkele andere geurbrander. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren.

De parfumering gebeurt snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek. De Maison Berger brander voegt aan ieder huis een geparfumeerde sfeer toe, zodat u zich thuis helemaal op uw gemak voelt. Niet alleen de verschillende geuren, maar ook de keuze uit allerlei verschillende stijlvolle branders voor deze geuren maken het product heel persoonlijk.

Maison Berger brander

Maison Berger maakt ontwerpen aan de hand van de laatste trends. Maison Berger heeft in de loop van de tijd meer dan honderd verschillende modellen branders gemaakt. Momenteel bestaat de collectie uit ongeveer 50 verschillende modellen. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Maison Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur. 

Sommige Maison Berger branders zijn gecreëerd voor speciale gelegenheden en worden in beperkte oplage gemaakt zodat bepaalde branders van Maison Berger ook echt exclusief blijven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »