Maison Berger Branders collectie

De Maison Berger branders zijn een manier om uw interieur te parfumeren! Het katalytisch proces van de brander is een unieke technologie. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de katalytische brander de binnenlucht zoals geen enkele andere geurbrander.

De parfumering gebeurt snel en blijvend, zelfs in een groot vertrek. De Maison Berger brander voegt aan ieder huis een geparfumeerde sfeer toe, zodat u zich thuis helemaal op uw gemak voelt. Niet alleen de verschillende geuren, maar ook de keuze uit allerlei verschillende stijlvolle branders voor deze geuren maken het product heel persoonlijk.

Hoe gebruik ik de Maison Berger branders?

De Maison Berger branders zijn gemakkelijk in gebruik. U vult de brander met parfum die speciaal hiervoor bedoeld is. U doet de lont er in en steekt hem aan (De eerste keert dient de lont 20 minuten in te trekken), na ongeveer 2 minuten blaast u de brander uit. Laat de brander maximaal 20 minuten aan en zet daarna de afsluitdop op de brander, zodat het parfum niet verder verdampt. U kunt het stappenplan vinden op de pagina handleiding Maison Berger.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »