Maison Berger Geurstokjes

Om uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, toilet of gang op een decoratieve manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurstokjes van Maison Berger de perfecte keuze. De geurstokjes zorgen op een subtiele manier voor de verspreiding van een heerlijke geur. Tegelijkertijd zien de geur houders er chique uit. De speciaal geselecteerde geurstokjes zorgen voor een subtiele verdeling van de geur, zodat deze niet te overheersend wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof en hoeveelheid stokjes kunt u een ruimte wel 5 tot 6 maanden voorzien van een heerlijke geur.

Opbouw van de Maison Berger Geurstokjes

De geuren van Maison Berger worden opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Maison Berger Paris is de belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen