Complete collectie Lampe berger Gift Sets!

Wat is er nou leuker dan iemand anders kennis te laten maken met Maison Berger? Deze op puurheid en eenvoud gerichte gift sets vormen een ideale kennismaking met de wereld van Maison Berger. De gift sets bevatten een brander en flacon parfum. In sommige sets zitten 2 flesjes waarvan een Neutre Essentiel om vervelende geurtjes te neutraliseren of de intensiteit van parfums te verminderen.

Inhoud van de gift sets

De branders zijn verpakt in een luxe doos, voorzien van:
- Trechtertje
- Afsluitdop
- Sierdop
- Minstens 1 flacon Parfum
- Maison Berger Air Pur P3 vuursteen + lont
- Gebruiksaanwijzing

 

Opbouw van de parfums in de gift sets

De geuren van Maison Berger worden opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Maison Berger Paris is de belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen