Handleiding Maison Berger

In de onderstaande video hebben we een kleine uitleg over hoe u de Maison Berger Brander moet gebruiken.

 

De Maison Berger brander is erg eenvoudig in gebruik. Het is wel belangrijk om voor het beste resultaat de onderstaande stappen goed uit te voeren. Als u de stappen goed heeft uitgevoerd kunt u genieten van een heerlijk geparfumeerde ruimte en een schone en gezonde lucht.
 

Stap 1

Vul de brander met uw favoriete Maison Berger Parfum. Het is verstandig om hiervoor de bijgeleverde trechter te gebruiken om lekken te voorkomen.  

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2

Plaats de bijgeleverde lont in de brander zoals aangegeven op de afbeelding. Laat de brander nu 20 minuten staan. Hierdoor zuigt de lont zichzelf goed vol met de parfum.

 

 

 

 

 

 

 

Stap 3

Vanaf deze stap begint het dagelijkse gebruik van de Maison Berger. Hou een vlammetje bij het steentje totdat deze vlam vat. Er komt best een redelijke vlam van het steentje af maar dit is normaal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stap 4

Het duurt ongeveer 2 minuten om het steentje op te warmen tot de ideale gebruikstemperatuur. De metalen buitenring bestaat uit een platinalegering en zal circa 500 graden heet worden, het binnendeel van deze ring blijft rond de 350 graden. De binnenring is samengesteld uit een porseleinmengsel dat circa 200 graden wordt.
Blaas daarna het vlammetje uit en plaats de sierdop (optioneel).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stap 5

Dit is zonder twijfel de makkelijkste stap. U hoeft gedurende ongeveer 20 minuten niets te doen terwijl u kunt genieten van het heerlijke parfum van uw Maison Berger brander terwijl de lucht gereinigd wordt. 
  • Reinigen
  • Zuiveren
  • Parfumeren

 

 

 

 

 

 

Stap 6

Een simpele stap maar erg belangrijk. Vergeet niet na het gebruik van de brander de afsluitdop weer op de brander re plaatsten. De Maison Berger Parfum is gemaakt op basis van alcohol. Als u de afsluitdop niet plaatst zal de vloeistof gaan verdampen zonder een reinigende of parfumerende functie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mijn brander werkt niet meer goed

Als de brander niet goed meer werkt ligt dit vaak niet aan de fles zelf (deze heeft niet echt een functionele werking). 
De lont is vaak wat de werking beïnvloed. Als het vlammetje niet meer goed brandt raden we u aan om het vlammetje geen 2 maar 5 minuten te laten branden. Hierdoor branden eventuele vieze deeltjes van het steentje af.

Snapt u de Gebruiksaanwijzing Maison Berger  niet helemaal goed. Neem dan contact op met onze klantenservice.
Wij helpen u graag.

Bij websa bieden wij u de volledige collectie van Maison Berger aan.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen