Maison Berger Mist Diffusers

Creëer sfeer met de mist diffusers van Maison Berger, de manier van parfum verspreiding! De mist diffusers zijn een innoverend alternatief voor de branders en geurstokjes. Doordat de mist diffusers licht kunnen geven creëert u gelijk sfeer. De mist diffusers worden geleverd met een afstandbediening, waarmee u zelf de duur, lichtsterkte en intensiteit van de geur bepaald. De navullingen van de mist diffuser zijn gebruiksklaar. De mist diffusers worden in een mooie verpakking geleverd.

Werking van de mist diffusers

De Maison Berger Mist Diffusers creëren een koude geurverspreiding. De mist diffuser is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. U kunt met de afstandsbediening de verspreidings duur, wijze van verspreiding en lichtintensiteit instellen. De Mist Diffuser gaat automatisch uit wanneer het reservoir leeg is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen