Maison Berger Navulling Autoparfum

De navulling autoparfum van Maison Berger is bedoeld voor het auto parfum van Maison Berger. Met het auto parfum van Maison Berger stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet u van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Het auto parfum wordt op een subtiele manier verspreid en is niet overheersend aanwezig. Elke verpakking bevat 2 navullingen die elk circa 4 weken meegaan. Dus één verpakking is goed voor wel 8 weken heerlijke geur in uw auto!

Opbouw van de Maison Berger navulling autoparfum

De geuren van Maison Berger worden opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Maison Berger Paris is een belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen