Maison Berger Navulling Mist Diffusers

De navulling mist diffusers van Maison Berger zijn bedoeld voor de mist diffusers van Maison Berger. Creëer sfeer met de mist diffusers van Maison Berger, de nieuwste manier van parfum verspreiding! De mist diffusers zijn een innoverend alternatief voor de branders en geurstokjes. De navulling is kant-en-klaar voor gebruik. Dankzij de juiste dosering van essentiële oliën hoeft u geen water of andere essentiële olie meer toe te voegen.

Opbouw van de Maison Berger navulling mist diffusers

De geuren van Maison Berger worden opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Maison Berger Paris is een belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen