Maison Berger Parfums & Navullingen

De Maison Berger Parfums ruiken heerlijk en zullen u helpen ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag. De Maison Berger Parfums hebben een zuiverende werking. Maison Berger geuren werd door de zuiverende werking vroeger in vele ziekenhuizen gebruikt. Maison Berger heeft een groot assortiment geuren met tonen die bloemig, zoet, puur, fruitig, fris of oriëntaals kunnen zijn. Door deze grote diversiteit aan geuren, vindt u altijd een geur die bij u past.

De huisparfums zijn alleen geschikt voor de Maison Berger katalytische branders en niet voor de Maison Berger geurstokjes!

Opbouw van de Maison Berger Parfums

De geuren van Maison Berger worden opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die u ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. Maison Berger Paris is een belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en een plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen