Marathon

Houdt u en uw kinderen van schommelen? Heeft u een haak nodig voor u hangmat? Vindt u die schommel geluiden maar irritant? Gaat de haak van u bokszak vaak los? Dan haal uw haak bij Marathon. Marathon hakken gaan langer mee dan traditionele hakken. Hierbij ondersteunt u ook een gezonde levensstijl voor uw kinderen. Stimuleer uw kinderen door vaker te gaan schommelen met Marathon hakken die het schommelen eenvoudig maakt! 

Geen producten gevonden...

Beste schommelhaken heb je met Marathon

De schommelhaken van Marathon zijn de populair voor een reden! Kinderen kunnen moeiteloos blijven schommelen met de schommelhaken, ze hebben ook minder frictie dan de traditionele schommelen. Ze zijn ook nog onderhoudsvrij! Dankzij de sterke kogellagers Ze zijn niet alleen geschikt voor schommelen maar ook natuurlijk voor hangmatten, touwladders, turnaccessoires en bokszakken! Of u nou een sporter bent, kinderen heeft die van schommelen houdt, of u een hangmat bezit, bent u thuis bij Marathon.

Over Marathon

Marathon is een revolutionaire schommelhaak met ABEC-7 kogellager systeem voor een ongeëvenaard lange schommelbeweging Maximale veiligheid door eindstop beveiligde haak en Tüv gecertificeerd Superstil ! Voor alle toepassingen : ronde balken, vierkante- en rechthoekige balken, bomen, schuinen daken.

Marathon kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen