Max Benjamin

Max Benjamin is een Iers bedrijf gerund door de broers Mark en David van den Bergh, vanuit een studio in Enniskerry, County Wicklow. Ze hebben hun bedrijf vernoemd naar hun neefjes Max en Ben. In de vroege jaren 90 begonnen ze met het produceren van hand gegoten natuurlijke kaarsen. Sinds die tijd heeft Max Benjamin hun collectie uitgebreid met luxe huisgeur collecties, die nu te vinden zijn in wereldberoemde warenhuizen zoals Harrods in Londen en Le Bon Marchè in Parijs. Max Benjamin produceert kaarsen, diffusers en geurkaarsen in een modern design en maak gebruik van natuurlijke ingrediënten.

De start van Max Benjamin

Mark en de zuster van David, Orla, hebben het bedrijf opgericht. Zij leerde de fijne kneepjes van het maken van de beste handgemaakte kaarsen in de Verenigde Staten. De vaardigheden van het mengen van was en essentiële oliën was iets dat ze meteen begreep en nooit vergat. Bij haar terugkeer naar Ierland bracht ze de geheimen die ze had geleerd mee en gebruikte ze die om fijne kaarsen te maken die populairder bleken dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Dit was het begin van Max Benjamin.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen