Max Benjamin Autoparfum

Max Benjamin autoparfum is ontworpen als een mini vintage stuur. Max Benjamin heeft dit ontworpen door hun passie voor klassieke auto's. Max Benjamin autoparfum ziet er prachtig uit en ruikt heerlijk. Met Max Benjamin autoparfum stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet u van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Het auto parfum haalt u simpelweg uit de verpakking en plaatst deze op de blower van uw auto, daarna hoeft u alleen de blower aan te zetten om direct te kunnen genieten van de geur. Max Benjamin autoparfum is verkrijgbaar in verschillende geuren.

Voordelen van Max Benjamin Autoparfum

Het voordeel van een auto parfum is dat het parfum op een subtiele manier zijn geur verspreidt door uw auto zonder daarin overheersend te zijn. Daarnaast valt het auto parfum minder op omdat u deze simpelweg vastklikt op 1 van de blowers in uw auto, in tegenstelling tot andere auto parfums die u aan uw binnenspiegel moet hangen en uw zicht kan belemmeren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen