Max Benjamin Geurkaars

Een Max Benjamin geurkaars wordt gemaakt van 100% natuurlijke was en de lonten zijn van katoen. De lont zorgt ervoor dat er een schone en roetvrije verbranding wordt geproduceerd. De Max Benjamin geurkaars wordt met de hand gegoten in Enniskerry. De minimale brandtijd van een Max Benjamin Geurkaars is 40 uur. De Max Benjamin geurkaars is verkrijgbaar in verschillende geuren.

Voordelen van de Max Benjamin Geurkaars

De voordelen van de Max Benjamin Geurkaars zijn naast het feit dat ze een fijn aroma verspreiden door de ruimte ook warmte afgeven en bijdragen aan de sfeer in huis. Het warme licht van de geurkaarsen creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen voor de verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen