Max Benjamin Navulling Geurkaars

Een Max Benjamin navulling geurkaars wordt gemaakt van 100% natuurlijk was en lonten van katoen. Deze lont zorgt ervoor dat er een schone en roetvrije verbranding wordt geproduceerd. De minimale brandtijd van een Max Benjamin Geurkaars is 40 uur. De Max Benjamin navulling geurkaars is verkrijgbaar in verschillende geuren.

Voordelen van de Max Benjamin Navulling Geurkaars

De voordelen van de Max Benjamin Navulling Geurkaars zijn naast het feit dat ze een fijn aroma verspreiden door de ruimte ook warmte afgeven en bijdragen aan de sfeer in huis. Het warme licht van de geurkaarsen creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen voor een verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen