Max Benjamin Navulling Geurstokjes

Hieronder vindt u de collectie Max Benjamin navulling geurstokjes. Of u een nieuwe geur wilt bestellen of gewoon een navulling voor uw geurstokjes, hier vindt u de geur die bij u past. Met de Max Benjamin navulling geurstokjes kunt u een heerlijke geur toevoegen aan elk huis, kantoor of ruimte naar keuze. De Max Benjamin navulling geurstokjes zal minimaal 4 maanden meegaan.

Voordelen van Max Benjamin navulling geurstokjes

De voordelen van de Max Benjamin navulling geurstokjes is een makkelijke en goedkope manier om uw geurstokjes te gebruiken. Doordat u de navulling gebruikt hoeft u niet elke keer een nieuwe diffuser te kopen, maar kunt u blijven genieten van de geurstokjes houder die u heeft uitgekozen. Met de navullingen kunt u altijd wisselen van geur, houdt er alleen wel rekening mee dat als u wisselt van geur het verstandig is om nieuwe stokjes te gebruiken, dit om vermenging van geuren te voorkomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen